Maansverduisteringparty in Leusden 27 juli

**Het lijkt erop dat het erg druk wordt vanavond. Kom op de fiets om parkeerstress te voorkomen.** Op vrijdagavond 27 juli a.s. is er een bijzonder natuurverschijnsel: een totale maansverduistering. Rond 22.30 uur trekt de maan door de aardschaduw en kleurt dan bloedrood. Sterrenwacht Midden-Nederland houdt op vrijdagavond 27 juli 2018 een Maansverduisteringparty om onder het genot van een drankje en hapje te genieten van de verduistering! De sterrenwacht in Amersfoort zelf is gesloten deze avond.

Op een prachtige locatie aan de rand van Leusden starten we om 20.00 uur met een heerlijke BBQ en daarna gaan we het nabije veld in. We zijn te gast bij Kanocentrum Boerderij Berg. Leuk uitje! Maak er bij mooi weer een heerlijke dag van en ga bijvoorbeeld eerst met vrienden of familie kanoën. Of maak een mooie wandel- of fietstocht langs het water, de Liniedijk en de bunkers in het bijzonder de Museumbunker. Bij het Kanobedrijf zijn toiletten en worden allerlei drankjes en onweerstaanbaar lekker ijs verkocht.

Waarnemen en parkeren is gratis! Leden van de sterrenwacht stellen telescopen op, maar neem gerust je eigen telescoop of verrekijker mee! Meld je uiterlijk 23 juli voor de BBQ aan (€ 23,50,- p.p. inclusief drie consumptiebonnen) door hier een ticket te kopen. Bij slecht weer gaat de BBQ door, onder de kapschuur.

Als je alleen komt kijken hoef je uiteraard geen ticket te kopen. Drankjes buiten de consumptiebonnen zijn voor eigen rekening. Let op: erg is geen mogelijkheid tot pinnen.

Er is voldoende parkeergelegenheid en voor de BBQ’ers zijn er maximaal 50 stoelen. Dus wellicht is het handig om je eigen stoel mee te nemen voor het geval het druk is geworden.

Als u dat wilt kunt u zelf een kano reserveren via info@kanocentrumberg.nl of telefoonnummer (033) 494 53 52.

Scroll naar boven