Sponsoring

Onze sterrenwacht bestaat van een beperkt budget, hierdoor zijn we erg blij met gulle gevers.

Bij Peut Hoogland kunt u via het Tank & Schenk programma per getankte liter 1 cent aan onze vereniging doneren.


Van Robtics (www.robtics.nl) kreeg onze sterrenwacht 2 telescopen, namelijk de Celestron Firstscope en een 80mm KSON achromaat. Wij willen Robotics hiervoor hartelijk danken!

robtics_logo


Van Electroworld Drieenhuizen ontvingen wij een muurbeugel voor onze tv. Hiermee hangt de tv mooi aan de wand. Wij willen Electroworld Drieenhuizen hiervoor hartelijk danken!

drieenhuizen


Van Bresser-online ontvingen wij een nieuwe zoeker en zenitprisma voor de restauratie van de Bresser Skylux telescoop, zodat hij gerestaureerd kon worden en weer voor het publiek inzetbaar is. Wij willen Bresser-online hiervoor hartelijk danken!

bresser-online


Van Panhuis heeft ons downlighters geschonken die we gebruiken in de gang van onze Sterrenwacht.  Wij willen Van Panhuis hiervoor hartelijk danken!

Van Panhuis


Van Haklander Afbouw ontvingen wij plafondplaten die we gebruiken ter vervanging van enkele versleten plafondplaten in onze Sterrenwacht. Wij willen Haklander Afbouw hiervoor hartelijk danken!

Haklander Afbouw


ETK heeft ons LED panelen geschonken die we als extra verlichting in de Sterrenwacht gebruiken.  Wij willen ETK hiervoor hartelijk danken!

ETK