Landelijke Sterrenkijkdagen 23 & 24 feb 2018

In het weekend van 23 t/m 25 februari  2018 organiseert de Nederlandse Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde voor de 38ste keer de Landelijke Sterrenkijkdagen. Wij zijn daarom open op 23 en 24 februari met een aantal leuke en leerzame activiteiten.

Op vrijdag 23 februari zijn we open voor een Kijkavond. Natuurlijk zijn we daarbij afhankelijk van het weer. Hou de site of onze social media (Facebook en Twitter) in de gaten of de Kijkavond door kan gaan. Ook als het slecht weer is zijn we wel open voor een kop koffie of thee en een demonstratie van het populaire planetarium-programma Stellarium (19:00/19:30). Voor de avond hoef je je niet aan te melden.

De dag erna, zaterdag 24 februari, organiseren we een aantal alternatieve activiteiten zoals een Stellarium-demonstratie. De highlight van deze avond start om 19:30 en is de lezing door Govert Schilling, bekend van DWDD over de telescopen van de toekomst. Voor deze lezing moet je wel een gratis ticket aanvragen. Dit kun je hier doen. Er zijn 80 plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang met reserveren! De tickets zijn helaas uitverkocht!

Scroll naar boven