30 oktober 2021: Nacht van de Nacht

Het is op zaterdagavond 30 oktober bewolkt. Er zal om die reden geen buitenprogramma zijn: er kan niet door onze telescopen gekeken worden. Wel is er een binnenprogramma. Enkele leden van de sterrenwacht zullen een lezing houden over de sterrenhemel en het waarnemen met een (radio)telescoop.

De Nacht van de Nacht bij Sterrenwacht Midden-Nederland is uitverkocht. Alleen met geldige kaarten kunt u deelnemen aan dit evenement.

Op zaterdag 30 oktober is onze sterrenwacht gratis open voor publiek in het kader van de Nacht van de Nacht.
Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land evenementen georganiseerd in het donker.

Dit is voor onze sterrenwacht een mooie gelegenheid hieraan mee te werken en zo het publiek te laten genieten van wat er aan de hemel staat.

Er zal geen buitenprogramma zijn vanwege de slechte weersverwachting.

We starten om 19:00 uur en eindigen om 22:00 uur.

Het zou fijn zijn als u met de fiets kunt komen. U kunt deze stallen naast het Groene Huis of bij de sterrenwacht. De auto kunt u parkeren bij het Groene Huis of de parkeerplaats naast huis Schothorst. Bij de sterrenwacht zijn geen parkeerplaatsen beschikbaar. Als dat vol staat is het 7 min lopen vanaf de parkeerplaats aan het begin van de Schothorsterlaan bij Be-Fit/Altis.

Tot dan!

Toegang gratis, maar reserveren noodzakelijk.

Foto: Jan Koeman.