Weldoeners

Gert van Batenburg
Gert is al een behoorlijk tijd lid bij onze bescheiden club en heeft ons jarenlang geholpen met onderhoud aan ons gebouw en het bedenken en realiseren van constructies die wij nodig hebben zoals het roldak en betonnen poeren voor de telescopen.  Daarnaast schenkt hij ons ook nog materiaal. Zonder Gert had onze fundering er letterlijk en figuurlijk niet gelegen.

Lodewijk Bonebakker
Als sterrenkundige met een indrukwekkende achtergrond, een bron van wijsheid en een gezelligheidsmens staan mensen er voor in de rij om een praatje met hem te maken. Lodewijk heeft ooit een enorme telescoop gekocht die toch niet zo praktisch bleek na hem een keer mee naar buiten genomen te hebben met ondersteuning van een buurman. Later kwam het besluit deze in bruikleen op de sterrenwacht neer te zetten zodat wij ervan konden genieten en hopelijk hij zelf ook in de korte vrije uren tijdens zijn carrière.

Dave den Hartog
Deze tweede aannemer is nog relatief niet zo lang lid bij onze vereniging maar heeft zich al gauw onmisbaar weten te maken. We hebben veel respect voor Dave’s interesse en aanhoudende nieuwsgierigheid naar de diepste onderwerpen zonder er een achtergrond in te hebben en zijn hem enorm dankbaar voor zijn ijzersterke helpende hand tijdens verbouwingen.